Prijs per behandeling: vanaf $ 45

Mrembo Spa is een traditionele spa in het hart van Stone Town. Als u uzelf op een traditionele manier wilt verwennen, dan is dit de plek om naartoe te gaan.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zoals verschillende soorten massages, gezichtsbehandelingen, scrubs, mani / pedicures en henna-versieringen. Het is goed om te weten dat alle gebruikte producten zelf zijn gemaakt, lokaal geproduceerd en 100% natuurlijk zijn.

 

Een speciale behandeling is de Singo-behandeling die u niet kunt krijgen in de meeste andere spa's op het eiland. Deze Singo wordt normaal genomen door lokale vrouwen op hun trouwdag genomen om de huid volledig schoon te maken en daarna erg zacht te maken. Uiteraard hoort u de hele culturele beschrijving hiervan tijdens uw behandeling.

 

Ook heeft deze spa een prachtige winkel waar u deze schoonheidsproducten en nog veel meer artikelen zoals handwerk, modeartikelen en lokale muziek van Zanzibar kunt kopen.

Als u graag dieper ingaat op de lokale producten en cultuur, volg dan een van de interessante workshops waar u meer te weten kunt komen over het gebruik van bloemen, kruiden en specerijen.

Dus als u geïnteresseerd bent om uzelf te verwennen, dan is dit de plek om naartoe te gaan.

 

De spa bevindt zich in een karakteristieke straat in Stone Town, dichtbij de hoek van Jaws Corner en de St. Joseph Cathedral aan de andere kant. Het gebouw zelf is mooi ingericht in de typische Swahili-stijl met veel kangas (mooie gekleurde doeken) en antieke meubels.

Y wordt verwelkomd met een smaakvolle kruidenthee, uiteraard bereid met lokale kruiden van het eiland.

 

De spa is niet alleen populair voor toeristen, ook vele expats en lokale mensen wandelen graag naar binnen en nemen hier een behandeling.

 

Als u een kijkje wilt nemen naar wat ze je kunnen bieden, klik dan hier.

Mrembo Spa