Prijs op aanvraag, contact ons hier.

Stone Town is een multiculturele stad en dat zie je niet alleen in de architectuur. Het is verweven in het dagelijks leven en onze zintuigen merken dit op.

Als je door de kleine straatjes loopt hoor je de geluiden van de stad. Natuurlijk is de oproep van het gebed dagelijks vijf keer te horen maar ook de kerkklokken en de bellen van de hindoe temple. Daarnaast hoor je marktlieden roepen om hun waar te verkopen.

 

Overal ruik je verschillende geuren. Op het kruideneiland ontbreekt natuurlijk de verschillende geuren van kruiden. Maar ook de verschillende bomen verspreiden een lekkere odeur. Met overal kleine foodkraampjes wordt de neus ook geprikkeld door de verscheidenheid aan eten.

 

Waar je ook loopt, je ziet overal prachtige houtgesneden deuren. Ook de kleding van de lokalen is opmerkelijk. Niet alleen de invloeden uit Swahili met de kangas, kleurrijke doeken, maar de mannen met hun mooie kofias. Ook de Indiasche vrouwen dragen kleurrijke saris.

Er is genoeg te zien in Stone Town.

 

Ook de zintuig tast komt aan de beurt. Wat te denken aan een speciale lokale scrub voor de huid? Ook de kokosnoten die op straat gedronken worden voelen speciaal aan. En wat te denken van de lokale ‘afwasborstel’?

 

Een unieke tour waarbij alle zintuigen aan beurt komen.

Tijdsduur van deze trip: 3-3.5 hours

Wilt u meer informatie over deze tour of deze tour boeken, click hier.

Leer gebruik al je zintuigen als je door Stone Town loopt