Exclusieve erfgoed wandelingen

door Stone Town 

 

Stone Town is een UNESCO-erfgoed en de stad heeft zoveel interessante feiten om te laten zien. Er zijn veel verschillende onderwerpen die speciale aandacht verdienen.

We hebben 6 unieke Heritage Tours gemaakt met allemaal unieke thema's. ​

 

Klik op de link en je leest meer informatie over de tours:

 

Ben je geïnteresseerd in architectuur? We hebben twee rondleidingen die je de belangrijkste architecturale gebouwen laten zien met hun interessante feiten. De oudste gebouwen worden getoond tijdens de

Erfgoed tour: kosmopolitische architectuur

 

Als je meer wilt weten over de gebouwen die in de 20e eeuw zijn gebouwd:

Erfgoed tour: moderne architectuur ​

 

Hou je van alle geuren, geluiden en mooie tekens? Voor de zintuigen van de stad wordt een speciale rondleiding gecreëerd:

Erfgoed tour: zintuigen

 

De dhow zeilboten hebben een lange geschiedenis in Stone Town. Ze brachten mensen van over de hele wereld en verschillende culturen met zich mee.

Erfgoed tour: dhows

 

Stone Town staat bekend om haar tolerantie tussen verschillende religies. Tijdens deze tour leer je veel over de drie belangrijkste religies die we hier hebben.

Erfgoed tour: religie

 

Als je door de stad loopt, kun je de verbazingwekkende met hout gesneden deuren niet missen. En veel deuren vertellen je een verhaal. Na deze rondleiding ken je het verschil tussen hen en leer je ook over een aantal lokale kunstambachten.

Erfgoed tour: deuren en kunst

 

In samenwerking met ACRA en KAWA Trainingscentrum zijn deze 6 tours gemaakt en zijn er speciale gidsen opgeleid om je deze verhalen te vertellen. In de stad zie je ook borden op veel bijzondere gebouwen. Dit zijn de uithangborden die bij deze tours horen. ​

 

Als u informatie wilt ontvangen of een van deze excursies wilt boeken, neem dan contact met ons op. ​