Prijs op aanvraag.

Hoogtepunten:

2 nachten in een luxe tented camp in Moru in Serengeti NP

1 nacht in een privé flycamp, midden in de bush in Moru/Serengeti NP

2 nachten in een zeer luxe tented camp in het Grumeti gebied in Serengeti NP

Veel gamedrives in verschillende gebieden van Serengeti

2uur durende wandelsafari

Sundowner

Dag 1

Airstrip Seronera in Serengeti -  Asanja Moru/Serengeti

U vliegt op eigen gelegenheid naar de airstrip in Serengeti waar uw onvergetelijke trip in Serengeti begint. Uw gids/chauffeur heet u welkom en uw safari begint. Al gamedrivend rijdt u naar uw tented camp waar u de komende twee nachten verblijft. U slaapt in een luxe safari tent waardoor u zich nog meer in de bush waant omdat u de geluiden van de dieren nog beter hoort. De tent biedt alle luxe die u nodig heeft, zoals een goed bed, comfortabele stoelen en een eigen toilet en douche. Op uw privé veranda kunt u genieten van het uitzicht over de Serengeti vlaktes.

 

Dag 2

Asanja Moru in Serengeti 

Na uw ontbijt op een bijzondere locatie in het kamp maakt u een gamedrive in het Moru gebied. Met veel geluk ziet u hier een neushoorn omdat dit het enige gebied in Serengeti is waar ze leven. Ook bezoekt u natuurlijk de mooie Moru "kopjes" (het Afrikaanse woord voor rotspartijen) waar het gebied zo bekend om is. In een van de rotsen bevinden zich originele Masai tekeningen. De omgeving is prachtig.

U gaat terug naar het kamp voor lunch en eind van de middag maakt u samen met een ranger een wandelsafari. Een unieke ervaring waar u veel uitlegt krijgt over de planten die hier groeien, vogels en droppings van zoogdieren. Een hele leuke manier om Serengeti van een andere manier te bekijken.

Dag 3

Asanja Fly camp in Moru

Vandaag maakt u een lange gamedrive in een ander gebied van het park. Afhankelijk van het tijdstip in het jaar bevinden de meeste dieren zich in een specifiek gebied. U rijdt hier naar toe om een mooie gamedrive te maken. Eind van de middag keert u terug naar Moru waar u slaapt in een zeer speciaal kamp. Midden in de bush staat uw tent en alleen u slaapt hier (behalve een paar staff leden). U heeft de Serengeti voor uzelf en u kunt genieten van de mooiste sterren hemel. De kok maakt voor u een echte bushmaaltijd en u zult genieten van de stilte hier. Behalve als de leeuwen en de hyenas zich niet inhouden....

Mocht u een ballonsafari maken (optioneel) dan is het goed om dit vandaag te doen. Het progamma blijft dan ongewijzigd met uitzondering dat u heel vroeg vertrekt op dag 3 om de ballon safari te doen en om daarna uw gamedrive in Seronera te maken.

Dag 4

Asanja Grumeti in Serengeti

Na uw bush ontbijt verlaat u Moru en gaat u op weg naar Seronera, wat in het midden van het park ligt. Omdat hier de Seronera rivier doorheen loopt, is dit gebied bekend om zijn grote kuddes hoefdieren en de vele katten die hier leven. Een grote kans dus om leeuwen te spotten en met geluk ziet u hier ook het jachtluipaard en luipaard. om daar opnieuw een gamedrive te maken. In de middag rijdt u door naar Grumeti waar u in een ander tented camp slaapt. Hier zijn maar 3 zeer luxe tenten waardoor de sfeer zeer intiem is.

Dag 5  

Asanja Grumeti

Grumeti is beroemd om zijn gelijknamige rivier waar veel krokodillen zich bevinden. Hier zult u dan ook deze dieren goed kunnen bekijken. Ook leven hier krokodillen die soms wel 6 meter lang zijn. Een bijzonder gezicht.

U luncht in het kamp waar u daarna wat kunt uitrusten.

Eind van de middag maakt u normaals een gamedrive en kunt u genieten tijdens een echte sundowner van het prachtige licht tijdens de zonsondergang.

Dag 6

Airstrip in Serengeti 

Vandaag is uw laatste dag in dit schitterende park. Al gamedrivend wordt u naar de airstrip gebracht voor uw vlucht naar Arusha/Kilimanjaro/Zanzibar. Vanuit uw vliegtuig kunt u nog eenmaal genieten van de prachtige vlaktes van dit bijzondere park.

(Natuurlijk kunnen wij ook uw vluchten van en naar Serengeti regelen voor u.)

Wij hopen dat u een onvergetelijke reis heeft gehad en dat u alleen maar mooie herinneringen meeneemt terug naar huis.

 

U kunt natuurlijk uw reis verlengen met een aantal dagen op Zanzibar. Zie o.a. onze reis Zanzibar 6 dagen. Of we kunnen een aparte verlenging voor u samenstellen.

 

Kwaheri na safari njema

Tot ziens en een goede reis

 

Inclusief:

Transfers van en naar de airstrip in Serengeti

5 nachten verblijf in een luxe tweepersoons safari tent op basis van volpension

5 ontbijten, 5 lunches en 5 diners

Privé safari car met chauffeur/gids

Alle entree-gelden voor de parken zoals genoemd in de omschrijving

Alle gamedrives zoals benoemd in de omschrijving

Wandelsafari

Sundowner

Drinkwater overdag

Exclusief:

Internationale en nationalevluchten

Visa

Alle drankjes

Maaltijden die niet genoemd zijn in het programma

Optionele excursies

Souvenirs

Extra kosten die niet genoemd zijn in het programma

Reisverzekering 

Fooiengeld voor hotelpersoneel en chauffeur

Zeer luxe 6-daagse safari in Serengeti